Pàgines

dissabte, 9 de novembre del 2013

Valoració taller familiar SCRAPBOOKING

Moment del taller
El taller d'scrapbooking organitzat per l'AMPA, que s'ha impartit aquest dissabte al matí, de la mà de la Immaculada Tubau, ha tingut una valoració satisfactòria tot i la baixa assistència.

Els participants s'han pogut emportar-se a casa una àlbum de fotografies i moooooooltes idees.

Recordeu que segons la Viquipèdia: "l'scrapbooking  és un mètode per conservar histories personals i familiars en forma de fotografies, mitjans de comunicació impresos, i records en àlbums decorats. L'scrapbook és el terme anglès per definir un llibre de retalls, és a dir, la tècnica de personalitzar àlbums de fotografies"


Detall dels treballs realitzats


Si voleu ampliar aquesta informació o us voleu convertir en uns veritables scrapers, trobareu més informació al blog de la nostra professora particular,l'Immaculada Tubau, a qui donem les gràcies des d'aquí per compartir el seu coneixement amb tots nosaltres!

Esperem us animeu a apuntar-vos a les activitats organitzades, si teniu cap interés en algun taller en concret, feu-nos arribar les vostres propostes al mail de l'AMPA: ampaelcarmemanlleu@gmail.com i recordeu que el proper  es el tallerde pares: LA PLATAFORMA que es realitzarà el dia 14 de Novembre de 20:30 - 22:00 a l'aula d'informàtica.  Inscripcions seguiu l'enllaç



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada