dimarts, 13 de novembre de 2012

Conferència-debat de la XarxAmpa dijous 15 a l'escola Quatre VentsLa mestra, coaching i PNL Roser Sellés serà el proper dijous 15 de novembre a l’Escola Quatre Vents realitzant la conferència- debat titulada “ENTENDRE’LS I FER-NOS ENTENDRE, claus per caminar amb els nostres fills i filles”. Aquest és un acte organitzat per totes les AMPA de Manlleu en el marc de la Xarxampa del Pla Educatiu d’Entorn. En aquest cas la conferència-debat està promoguda per l’AMPA de l’Escola Quatre Vents.

Roser Sellés mitjançant les seves paraules i videoclips ens farà reflexionar sobre com millorar la comunicació entre pares i fills. Aquesta sessió és gratuïta i està oberta a totes les famílies de Manlleu.

El catàleg de la Xarxampa recull i coordina les accions formatives per a pares i mares que organitza l’AMPA de cada centre educatiu de Manlleu. L’objectiu principal de les activitats és donar resposta a les qüestions educatives que interessen a les famílies creant espais de diàleg i d’intercanvi d’experiències sobre el rol com a educadors dels nostres fills i filles.

Cap comentari:

Publica un comentari