Pàgines

diumenge, 23 de febrer del 2014

Reunió informativa Colònies a Mas Banyeres


El proxim dimarts 25 de Febrer a les 17:15 es durà a terme la sessió informativa de les colònies organitzades per l'AMPA el cap de setmana 10 i 11 de Maig. La reunió es realitzarà a l'aula de música.

Com us vàrem informar, aquest any repetim casa de colònies: Mas Banyeres, donat les possibilitats d'activitats que ens va oferir la casa.

Les activitats que ens proposen es centren en el projecte educatiu ESCOLA DE NATURA I MULTIAVENTURA basades ens els següents punts: 

L'entorn del pagès - L'aventura al camp i l'aventura al bosc
Visita a la Granja Escola 
Als exteriors de la casa de colònies, visitem la nostra magnífica granja de subsistència. Animals ovípers i mamífers de diferent tipus. Mitjançant el contacte i l'observació directa coneixem les principals característiques dels animals, les diferències entre ells i els punts en comú. Les oques, els ànecs, el paó reial, el gall d'indi, les gallines (del prat, comunes, guineanes, ponedores, etc...),coloms, tòrtores, conills, cabres, ovelles, vaca, cavall, poni, .... Entrem a les "casetes" dels animals, els hi donem de menjar, els acariciem i establim una relació directe amb tots ells i al final ... passejada en carro per a tots! 

EI + CI
Recorregut d'Educació Mediambiental
Sortim com autèntics exploradors al bosc. Recorregut d'educació Mediambiental compost per diferents proves que ens faran descobrir el bosc com un espai de vida heterogeni, descobrim la relació dels diferents éssers que hi habiten, la influència de l'home en el medi, el díficil equilibri de la xarxa tròfica, i l'evolució del medi natural al llarg dels anys. Descobrim el bosc alhora que fem una interessant excursió i juguem en contacte amb la natura.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada