Pàgines

dimecres, 18 de juny del 2014

Gimcana de Sant Joan, divendres 20 de juny

El proper divendres dia 20 de juny a les 6 de la tarda es celebrarà la II Gimcana de Sant Joan, oberta a tots els nois i noies de Manlleu d’entre 10 i 15 anys, organitzada per l'Ajuntament de Manlleu..
El punt de sortida de la gimcana serà la plaça Fra Bernadí.

La gimcana tindrà un recorregut que vorejarà el passeig del Ter i altres espais de Manlleu, agafant com a punt de sortida i punt base la Plaça Fra Bernadí. Els i les participants s’han d’agrupar en equips de 4 a 8 persones, obtenint puntuació extraordinària si són mixtos (nois i noies en el mateix equip). Al llarg del recorregut hauran d’anar participant en diferents proves on se’ls puntuarà. Un cop finalitzat el recorregut es farà el recompte de punts i es comunicarà quins han estat els equips que han obtingut millor puntuació. Hi ha premis per als 3 equips amb millor puntuació:

  •  1r premi: Curs de natació a la piscina de Manlleu. 
  •  2n premi: Escalada amb monitor/a al Rocòdrom de Manlleu.
  •  3r premi: Passeig amb piragua a l’Embarcador del Ter. 

Per amenitzar la tarda i posar una mica de música a la plaça, de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 de la tarda, hi haurà espai de mostres de balls a les escales de la Plaça Fra Bernadí. Tots els joves que hi vulguin participar han d’acostar-se a les escales de la plaça on el grup “Break the Chain” prendrà nota de les seves dades i els hi donarà torn de ball, cal que tothom porti la música que vol ballar en un llapis de memòria.

IMPORTANT: per participar a la gimcana cal portar el full d’autorització signat. Es poden recollir els fulls d’autorització en cadascun dels centres escolars de Manlleu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada